Overzicht
22 augustus 2024

Een Dag op Vakantiepark Het Grootslag

Stel je voor: je wordt wakker met het geluid van fluitende vogels en het zachte geruis van de wind door de bomen. Je bevindt je op Vakantiepark Het Grootslag, waar elke dag een nieuw avontuur biedt en waar ontspanning en plezier hand in hand gaan.

Nadat je bent opgestaan, kun je bij de supermarkt op het park heerlijke verse broodjes halen voor het ontbijt in je chalet of bungalow. Of je nu gezellig binnen wilt zitten met het gezin op een regenachtige dag, of buiten in de tuin wilt genieten van het zonnetje – het is allemaal mogelijk.

Na het ontbijt zijn de mogelijkheden eindeloos. Breng de kinderen naar de speeltuin en bezoek de dieren in de dierenweide, of maak een rit over het park op een van de pony’s van de ponyranch. Ook kun je zonder visvergunning vissen op het park (de gevangen vissen moeten na het vangen wel weer worden teruggezet in het water). In en om het vakantiepark vind je daarnaast prachtige plekken om te wandelen en fietsen. Klik hier voor verschillende fiets- en wandelroutes in de buurt.

Na een leuke ochtend kun je vanaf 1 uur terecht bij de snackbar en het pannenkoekenhuis voor een heerlijke lunch!

Breng na de lunch een bezoek aan het zwembad, waar je als gast van Vakantiepark Het Grootslag tijdens je hele verblijf gratis toegang tot hebt. Of ben je liever buiten? Huur dan een skelter en rijd het hele park rond, of huur bij de snackbar minigolfspullen! Tijdens vakantieperiodes is er vaak ook animatie voor de kinderen. Check op de website of er tijdens jouw verblijf animatie is, en bekijk meteen het weekprogramma.

Avondeten op het park is ook geen probleem. Kom gezellig eten in de bar of het restaurant en sluit de avond af met een lekker bittergarnituurtje tijdens het bowlen. Het is aan te raden om van tevoren te reserveren, zodat je zeker bent van een plek. Geen zin om te bowlen? Maak een ontspannen avondwandeling over het park, misschien spot je wel de uil die vaak te zien is! Als je op tijd bent, kun je vanaf de dijk nog genieten van een prachtige zonsondergang, voordat je terugkeert naar jouw chalet of bungalow.

Waar kijk jij het meeste naar uit tijdens jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag? Klik hier om alle faciliteiten van het park nog eens rustig te bekijken.

Boek nu jouw verblijf via onderstaande knop!

Zoek & boek